A marosvásárhelyi Szabad Emberek Pártja egy új taggal bővült. Hozzánk csatlakozott Varga Zsigmond, a romániai Szamaritánus Mentőszolgálat alapítója és elnöke.
A Szamaritánus, az egyetlen olyan magán Mentőszolgálat az országban, amely a siketek számára fejlesztett ki egy életmentő webes alkalmazást.
A Szamaritánus Mentőszolgálat és a román hatóságok közötti megállapodás következtében, Marosvásárhelyen került megalapításra a 27.000 romániai siket, egészségügyi érdekeit képviselő nemzeti diszpécserközpont. Ugyanakkor, a több száz beavatkozás mellett, a Szamaritánus Mentőszolgálat a marosvásárhelyi iskolák számára egy elsősegélynyújtó oktatási programot is kidolgozott.
A Szabad Emberek Pártja számára megtiszteltetés, hogy egy olyan emberrel bővült, aki az újszerű szemléletmódján keresztül bizonyítja be mindenki számára, hogy egy magán mentőszolgálat is ugyanolyan mértékben képes hozzájárulni a közösség egészségügyi szolgáltatásainak és felügyeletének a javításához, mint az állami mentőszolgálat.

Szólj hozzá

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>