Ami a Helyi Tanács üléseit illeti a júliusi hónap igazán gazdag volt, mégsem valósult meg semmi. Miért? Azért, mert az RMDSZ és a PSD kétszer is elhalasztották a költségvetés módosítását, mivel az nem úgy nézett ki, ahogy a két párt szerette volna – az a két párt, amely mostanság mindenféle reformokat mímel. A POL nem ért egyet sem a polgármester által, sem a két párt által javasolt költségvetéssel, ameddig a város 300.000.000 lejnyi kasszájából a következő túlzó vagy fölösleges tételeket kívánják fizetni:

90.000.000 lej a Polgármesteri Hivatal alkalmazottaira (a teljes költségvetés 30 százaléka, a két évvel ezelőtti 10 százalékhoz képest!)

8.000.000 lej a Municípiumi Sportklubnak

7.000.000 lej ingyenes koncertekre és bulikra

7.800.000 lej a Víkend-komplexumnak (ahol masszív befektetések zajlanak mindenféle szakmai kritérium NÉLKÜL, az idei veszteségek elérik a 7.200.000 lejt)

5.400.000 lej ingyenes élelmiszerekre olyan személyek számára, akik nem kéne részesüljenek ebben (választási „ajándék”)

8.800.000 lej a melegházaknak, ahol a gazdasági hasznosságok erősen konvergál a nullához

Ezek a halasztásoknak volt még egy perverz hatásuk, a kulturális, sport és oktatási projektek sem lettek megszavazva, így sokan nem juthatnak hozzá ahhoz a pénzösszeghez, ami járna nekik.

Hogy miként szavaztam a Helyi Tanács ülésén arról bővebb információkat is kaphat, ha IDE KATTINT!

Szólj hozzá

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>