Tegnapi Városi Tanácsülésen elfogadott beadvány indoklása, amelyben kértem a 218.000 lej átirányítását, a Szociális Szakosztály részére!

A beadvány indoklása:

1. Jelenleg ezen a főosztályon rendelkezésre álló gépjárművek száma nem elégséges, valamint a tömegközlekedés igénybe vétele nem hatékony, figyelembe véve, a szociális munkások számára, az esetek megoldására rendelkezésre álló időt és megoldásra váró esetek számát.
A szociális esetek megoldása sürgösséggel kell megtörténjen.

A két gépjármű megvásárlására javasolt összeg 68.ooo lej.

2. Egy átfogó felmérés végzése Marosvásárhely municipium szociális szükségleteiről és szociális szolgáltatói térképének elkészítése, amelynek célja a város szociális szükségleteinek felmérése, valamint annak megállapitása, hogy a rendelkezésre álló állami és magán jellegű szociális szolgáltatások milyen mértékben elégitik ki a városban élő rászorulók igényeit. Ez a tanulmány alapjául szolgál a város szociális szolgáltatásai ,fejlesztési stratégiájának a 2017 – 2020-as időszakra, a szükséges reformok meghatározásának a szociális védelem, munka és szolgáltatások terén, valamint a költségvetési források odaitélésének az emlitett időszakra.

A tanulmány elengedhetetlen a város tényleges szociális szükségleteinek meghatározásában.

A tanulmány elkészitésére javasolt összeg 150.000 lej.

Szólj hozzá

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>