Okosnak, gazdagnak és szépnek lenni: sok személy számára ma ez jelenti a legfőbb célt, a POL viszont úgy gondolja, hogy Marosvásárhely kell ilyen hely legyen – és ez annál is hamarabb megvalósítható, mint azt gondolnánk. A digitalizálás és az informatikai felszereltség, kombinálva egy hatékony menedzsmenttel, az innovatív helyi kulturális eseményekkel, a helyi hatóságokkal folytatott nyílt és becsületes kommunikációval a vállalkozók, az oktatási intézmények és az NGO-k elkerülhetetlenül a gazdagság felé terelnek minket.

A POL-nak van a leggazdagabb tapasztalata, ami az IT-szektort, az intézményi digitalizációt, és a városi tereket illeti, de ezek gyakorlatba ültetéséhez szükséges menedzsment is a rendelkezésünkre áll. A digitalizáció persze költséges, de a digitalizáció hiánya sokkal költségesebb. A POL tudja, miként kell létrehozni az Okos Várost.

A POL tagjai között szép számmal akadnak innovatív, kreatív kulturális szereplők, akik tudják miként kell összeilleszteni a hagyományost a modernnel, szakértői az utcai művészeteknek, építészek, akik követik a városi terek fejlesztéséhez kapcsolódó legfrissebb tendenciákat, legyen szó utcai bútorzatról vagy akár a parkokról. A POL létrehozza a Szép Várost.

A POL-nak megvannak azok az emberei, akik szakértői a menedzsmenti problémáknak, a helyi költségvetéseknek, a megvalósíthatóságnak és a nyugati know-how-nak, és ez generálja majd a Gazdag Város létrejöttét.

Töltse le a fájlt